Liverpool

Tole bo bolj kot ne zgolj zasilna objava z namenom javljanja. Zal se je izkazalo, da kombinacija telefona in gumi tipkovnic ne funkcionira v praksi.  Slike in ostale objave bom nalozu ob priliki … se dobr da se obstaja papir. Jebat ga … laptop je laptop. Kakorkoli ze … stanje je taksno:

Trenutno sva v Liverpoolu, dan za pocitek. Prevozila celo skotsko in precej severne anglije. Skotska je bila res cudovita … in ljudje in narava predvsem pa neka taka umirjena klima. Vec cajta bi mogla gor ostat. Tle v angliji tega ni. V bistvu je brezveze … natrpano, tecno in dolgocasno ( enolicno ograjeno podezelje). Zato bova kar lep kos preskocila z vlakom .. tako greva jutri do Bristola z vlaki naprej do Poola pa z biciklom.

Po skotski sva se kar matrala,  je precej gorato pa tud sever anglije je biu tud precej zajeban … tko da sva na momente obupavala in v bistvu ugotovila da so dnevni cilji prenaporni. Oznacene steze so sicer ok ….. vendar so pogosto precej tecno speljane . Beri cez vsak mozen hrib …

Kakovost kampov tudi varira .. od super zrihtanih mega masovk do tega da sva se mogla umivat v reki!! ( na arranu).

Kakor sm ze prvic napisu so skoti res prijazni in precej skulirani … anglezi pa … hja … sicer uradno ok ….. ampak so v bistvu  ena drhal. To sva imela moznost spoznati zadnjih par dni po kampih ko so le te zarad lepega vremena preprosto preplavili.

Drgac  je precej drago,  hrana je pre mastna ( npr zajtrk), v gostlnah zelo drago,  javni prevoz nekao nezanesljiv ( privatizirane zeleznice) …  skoz se neki kvari, edin vreme je neverjetno za anglijo … skor dva tedna sonca.

Dnevnik (dnevne objave)bom pa prepisal ko pridem nazaj. Interneta in stroma spet ni tako lahko dobit ( no v bistvu zmanjka casa).

Prevozila 406 milj v enem tednu (  cca 650 km ).

Slike:

One thought on “Liverpool

  1. Hojla!
    Pokrajina na Skotskem izgleda res super.. Za Anglijo si pa predstavljam, da nista posebej navdusena. Tud v gastronomskem smislu niso ravno v vrhu.. Hihi
    Kartica z borderji, ki sta jo poslala, je prav cute. Moram Ajko tja peljat.. 🙂
    Pazita nase in uzivajta se naprej, BA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *