4.dan

4.dan

Dillingen – Ingolstadt 100 km

Nič novega … vse kot po maslu. Danes prevozila največ do sedaj. Imela odlične razmere, nekaj malega sonca, več oblakov, med vožnjo nič dežja. Je pa scalo čez noč in zjutraj, tako, da je bilo kar nekaj stvari mokrih (sploh tisto kar je ostalo na “štriku”) in sva zdele porabla kar neki cajta da sva to sušila, predvsem šotor.

Pot še vedno odlično označena, urejena, nekaj malega klancev (kar upočasni tempo); večinoma po gozdovih (makadam), ločenih koleasrkih poteh; v mestih te pa (načrtno) spelje skozi center. Kar je ok; ker potem poiščeva štacuno, nabavim za jest in “zaklošarva” nekje v parku, ko se nažirava s solatami, salamo in kruhom 😉 Who cares. Važn, da je dobr, da se najeva in da prideva “pocen” skoz. Glede tega bi se dal marskej rečt … glede cen tukaj in doma. Ni razlike, oz. je tukaj vse ceneje (štacune, pekarne, kampi); in vsega je več in bolje poštiman in ohinsploh organiziran, nemci pač ..ordnung…. blj ko spoznavaš … bolj se počutiš gladko nategnjenega …in to brez vazelina.

Zdej sva v Ingolstadtu …. Audiland …. v nekem mega kampu (edinem žal); kamp poln bavarskih pavšalistov (kičasto urejene prkloce); nizozemcev (staro in mlado v svetu caravaninga) in kojekakvih padalcev …. tlele mava dva angleža .. oz. škota …. tipično zavaljena .. ampak mata pa spimpanga audija… ne morta verjet, da sva prekolesarla že 400km … hehe.

Jutri Regensburg (vmes pa še vožnja s čolnom)… pol pa en dan pavze … moram nekje net in štrom dobit.

Slike:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *