Amedika!!

No pa smo preživeli še drugi “odhod” in prihod v ZDA. Če je bilo lani vse skupaj precej hecno (predvsem na račun “simpatičnih Portugalcev) je bilo letos vse skupi precej resno. Pot do Benetk bp (nobene resne gužve ali težav) …ponoč se zgelda itak vozijo samo romuni pa bolgari okol. Let do Amsterdama je bil tud ok. KLM je ena taka resna firma … in ja … “očitno” nizozemska. Na kozarčkih so bili narisani bicikli …. aja pa prvič sm vidu da je pilot osebno nagovarjal potnike, jih pozdravljal ipd …aja pilot je bila ženska. Pač … drug “level” zavedanja.

No na Schipoolu so nas (presenetljivo) v nulo pregledal (lan tega ni blo) ter predvsem izprašal (kje, kdo, kaj …ma vse v bistvu). Lan tega ni blo. Let do ZDA brez posebnosti. Dolgcajt. Tale Delta (ameriška firma) mi deluje mal ofucana. Pač “gigant”. Hrana je bla kul. Aja pa oba zica sm meu zase … ker ni bilo gužve. Kar je dobr 😉

Prvi vtisi Bostona? Iz zraka zgelda “rumeno/rdeč” (jesen), kot kaže  zrihtan …. čeprav sm kao v nekem working class delu (east boston) k je kao poln latinosov in velja za “rough” … sam men ne zgleda tolk hudo. Sinoč se je dal brez težav okol peš narest en krog (iskanje hrane). Aja hehe … od terminala sem do sm pršu peš … kar je za povprečnga američana skor nepredstavljivo …. ker ja … shuttle do sekreta če se le da. Ampak ja …. vemo da se nahajamo v državi predsodkov  … ter v državi kjer se nonstop rolajo reklame za zdravstveno zavarovanje, mačja stranšišča in mačje pohištvo …. in kjer je skoz neka “panika”. Bomo vidl kako bo dons. Upam, da bo konferenca zanimiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *